+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Samarbejde på trykte elektronik forskning og anvendelse

51.jpg

DuPont Elektronik & Communications ( DuPont ) og Holst Centre har annonceret den tredje udvidelse af deres vellykket langsigtet samarbejde, som er fokuseret på avancerede materialer til den trykte elektronikindustrien. Som en fuldgyldig partner i den trykte Electronics programmet, DuPont vil bidrage med nye materialer og prøver forskning målrettet mod Holst aktive projekter inden for områderne bærbare elektronik, in-mold elektronik, forbrugerelektronik og sundhedspleje.


"Vi er glade for at udvide vores samarbejde med Holst Centre , fortsætter med at arbejde sammen om at fremme nye udviklinger i trykte elektronik," sagde Kerry Adams, trykt elektronik markedssegment manager, DuPont . "Ud over at fremme den teknologi, samarbejdet giver os værdifuld indsigt i de behov og krav i andre Holst partnere, herunder slutbrugere og leverandører af udstyr, der gør det muligt åben innovation og fremskynde produkt- og applikationsudvikling."


I denne næste fase vil der blive lagt vægt på samarbejde om udvikling og afprøvning af komplette supplerende materiale systemer og med held at skabe arbejdsvilkår demonstranter og prototyper, med udviklingen af kommercielle produkter som det endelige mål. Især vil samarbejdet fokusere på silketryk og inkjet-elektroniske blæk og pastaer, flad seng og roll-to-roll behandling og konventionel ovn samt fotoniske hærdning / sintring systemer.Over livet af DuPont / Holst Centre samarbejde, har resultater indgår i udviklingen af nye nano-Ag blæk og pasta, der fører til kommercialisering af DuPont 's bedste i klassen ledende blæk-jet sølv blæk, PE410, annoncerede og byder på LOPEC i München, Tyskland, i april 2016. senest Holst præsenterede deres bærbare smarte shirt i DuPont stand på Wearables Expo i Tokyo, Japan, fra 18-20 januar, har 2017. Andre resultater indgår en vellykket gennemførelse af DuPont trykfarver og pastaer muliggør produktion af smart tøj, fleksible sensorer og intelligente blister medicinsk emballage, samt in-mold elektronik, og Økologisk Solceller (OPV) og Organic Light Emitting Diode (OLED) belysning demoer og prototyper.
"Samarbejdet mellem DuPont og Holst Centre fortsætter med at drive spændende fremskridt i trykte elektronik," siger Jeroen van den Brand, program direktør 'trykte electronics', Holst Centre . "Vi er glade for at fortsætte med at udforske nye teknologier og muligheder sammen med en anerkendt i branchen."


Holst Center er en uafhængig open-innovation R & D center, der udvikler generiske teknologier til trådløse sensorteknologi og fleksible elektronik, der bidrager til at besvare de globale samfundsmæssige udfordringer i sundhedssektoren, livsstil, bæredygtighed og tingenes internet. Et centralt element i Holst Centre er dens partnerskabsmodel med industrien og den akademiske verden omkring fælles planer og programmer. Det er denne form for gensidig inspiration, der gør det muligt Holst Centre at tune sin videnskabelige strategi til industrielle behov. Holst Centret blev oprettet i 2005 af imec (Flandern, Belgien) og TNO (Holland) med støtte fra det hollandske økonomiministerium og regeringen for Flandern. Holst Centre har over 200 ansatte fra omkring 28 nationaliteter og et tilsagn fra mere end 50 industrielle partnere. For mere information om Holst Centre, kan du besøge www.holstcentre.com

DuPont Elektronik & Communications er en førende innovator og høj volumen leverandør af elektroniske blæk og pasta, der tilbyder en bred vifte af trykte elektroniske materialer kommercielt tilgængelige i dag. Den voksende portefølje af DuPont elektronisk blæk bruges i mange applikationer, herunder dannelse ledende spor, kondensator og modstand elementer, og dielektriske og indkapsling lag, der er kompatible med mange substratoverflader herunder polymer, glas og keramik. For mere information, besøg http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont har været at bringe verdensklasse videnskab og teknik til den globale markedsplads i form af innovative produkter, materialer og tjenester siden 1802. Selskabet mener, at vi ved at samarbejde med kunder, regeringer, ngo'er og troede ledere kan hjælpe med at finde løsninger på sådanne globale udfordringer som giver nok sund mad til mennesker overalt, mindske afhængigheden af fossile brændstoffer, og beskytte liv og miljø. Yderligere oplysninger om DuPont og sit engagement til inklusiv innovation, besøg venligst http://www.dupont.com

Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd