+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

IDTechEx forskning ny rapport om trykte, økologisk, fleksibel elektronik

IDTechEx forskning, en førende leverandør af uafhængig markedsundersøgelse, business intelligence og begivenheder på opdukkende teknologi, annoncerer tilgængeligheden af en ny rapport,Trykte, økologisk andamp; Fleksibel elektronik prognoser, spillere andamp; Muligheder 2017-2027

Denne rapport indeholder den mest omfattende opfattelse af emne, giver detaljeret ti år prognoser af enhed type. Markedet er analyseret af territorium, trykte vs ikke trykt, stive vs fleksible, uorganiske vs økologisk, udgifter til materialer vs proces koste og meget mere. Aktiviteter på over 1.000 førende virksomheder får, som er vurdering af vindere og tabere til at komme.

I rapporten vurderer IDTechEx hver aktivering teknologi komponent i kraft af sin markedsbehov - ikke teknologi push. Vi trækker på ti år af viden tracking denne sektor og give detaljerede, raffineret prognoser, strategisk positionering og vurdering af tendenser, andquot; hed topicsandquot; og uopfyldte muligheder.

Betænkningen omhandler specifikt det store billede - herunder OLED-skærme og belysning, tynde film solceller til fleksibel sensorer og meget mere. Vigtigere er, omfatter det ikke kun elektronik som er trykt, organiske og/eller fleksibel nu, men det omfatter også dem, der vil være. Realistiske tidsplaner, casestudier, eksisterende produkter og fremkomsten af nye produkter er givet, som er hindringer og muligheder for de kommende år.

Over 3.000 organisationer forfølger trykte, økologisk, fleksibel elektronik, herunder udskrivning, elektronik, materialer og emballage virksomheder. Mens nogle af disse teknologier er i brug nu - der er tre sektorer, der har oprettet milliarder dollar markeder - er andre kommercielt embryonale.

Fordelene ved disse nye elektronik er talrige - spænder fra lavere omkostninger, forbedret ydeevne, fleksibilitet, gennemsigtighed, pålidelighed, bedre miljømæssige legitimationsoplysninger og meget mere. Mange af applikationer vil være nyoprettet, og hvor er påvirkede eksisterende elektroniske og elektriske produkter, omfanget vil være varieret.

Denne bredt der henvises til IDTechEx betænkning bringer det alle sammen, med særlig vægt på applikationer og kvantitativ vurdering af muligheder.

IDTechEx finde, at det samlede marked for trykte, fleksibel og økologisk elektronik vil vokse fra $29.28 milliarder i 2017 til $73.43 milliarder i 2027. Fleste der er OLED (organisk men ikke trykte) og ledende blæk anvendes til en bred vifte af applikationer. På den anden side, elastisk elektronik, logik og hukommelse, tynd film sensorer er meget mindre segmenter, men med stort vækstpotentiale, som de dukker op fra Randamp; D.

Hvis du søger for at forstå det store billede, lejlighed, de problemer, du kan behandle eller hvordan du kan begynde at bruge disse teknologier og implikationerne involveret, er denne betænkning et must. Undersøgt af flersprogede IDTechEx konsulenter baseret i fire lande og tre kontinenter, bygger denne betænkning på ti år med kendskab til branchen.

Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd