+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Uorganiske sammensatte applikationsudvikling

Anvendelse af uorganiske silicium sammensatte ildfaste materialer til udvikling af silicium sammensatte cementering ildfaste modstandsdygtig over for vand og syre modstand på grund af de komplekse tekniske betingelser, der er syreholdigt vand før og efter opvarmningen af den projekt, eller i varmen i rollen som syre medium, uorganisk stof kræver ildfaste materialer har varmebestandighed og syre modstandsdygtighed over for vand. Uorganisk forbindelse uopvarmet vand glas ildfaste modellerne nedsænket i forskellige typer og koncentrationer af syre se tabel i vand opbevaring end i syre opbevaring styrke faldt, end i luften hærdning styrke også faldt.

Fordi der er ingen reaktion mellem silikat og syre i vandet, kiselsyrepanser syre gel ikke længere produceres, men opløselige sagen opløst, struktur er ikke stram, uorganiske sammensatte styrken falder, omvendt, jo højere syrekoncentration af Ildfaste styrke er højere, hvilket viser, at syrer og silikat rolle styrke, forbedre styrken.

Høj temperatur ydeevnen for natrium silikat ildfaste materialer, syre og vand modstand og natrium silikat egenskaber, natriumfluorid indhold, samlede typer i produktionen bør kontrolleres strengt. Modulus af natrium silikat er egenskaben høj temperatur af ildfaste. Uorganiske sammensatte syre og vand modstand kan have en betydelig indvirkning, høj modulus, med god syre modstand og høj temperatur ydeevne modulus lav vil reducere disse egenskaber. Valget af modulus er generelt bedre.

Hjemme og i udlandet, anvendelsen af uorganiske silicium forbindelser i ildfaste materialer er blevet rapporteret, og nye teknologier og materialer er blevet udviklet. Uorganiske sammensatte det foreslås, at de ildfaste materialer egner sig for forskellige industrielle produktion bør udvikles for at opfylde behovene hos forskellige industrier.

Der er to typer af vand i cellen, der er gratis vand og kombinere vand. Kombinationen af vand og andre materialer er en vigtig del af cellestruktur, uorganiske sammensatte tegner sig for omkring 4,5%, gratis vand findes i form af gratis, er en god solvens til celler kan også direkte deltage i biologiske kemiske reaktioner , men også transport af næringsstoffer og affald. I et ord, er alle liv aktiviteter i alle former for organismer uadskillelige fra vand.

De fleste af de uorganiske salte i cellerne findes i Ioniske stater, men deres indhold er meget lille, men det har mange vigtige roller: nogle uorganiske salte er vigtige komponenter i nogle komplekse forbindelser i celler, såsom FE er hovedbestanddelen af hæmoglobin, MG er den vigtigste ingrediens af klorofyl molekyle. ; Mange uorganiske salte er vigtige for at opretholde liv aktiviteter af celler og organismer, uorganisk stof såsom tilstedeværelsen af calciumioner i blodet for højt til at forårsage kramper; Det er også vigtigt at opretholde syre-base balance af celler.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd