+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Retningslinjer for uorganisk sammensætning

Uorganiske forbindelser, forbindelser har intet at gøre med kroppen (nogle få relateret til stoffets sammensætning og uorganiske forbindelse, såsom vand), og organiske forbindelser, der normalt refererer til, indeholder ikke carbonforbindelser, herunder carbonoxid, carbonat, carbonat , cyanid, etc., i det følgende benævnt uorganiske stoffer.

Navnet på den uorganiske forbindelse skal være kortfattet og præcis for at angive sammensætningen og strukturen af det nævnte stof. Dette kræver anvendelse af elementets navn, rod eller basis for at udtrykke de forskellige bestanddele af stoffet; Brug den "kemiske præposition" (funktionen ved at forbinde navneord) for at udtrykke forbindelsen af hver bestanddel af stoffet.

Navngivningsretningslinjer

(1) kemisk præposition: systemets navn på forbindelsen fastgøres af dets grundkomponenter. En kemisk præposition er en infix af en forbindelse, hvis navn er dannet af navnet på en forbindelse. Angiv følgende.

Dette er en simpel kombination. KCl, såsom chloratom (Cl) og K (K), kaldes kaliumchlorid. NaOH, som er hydroxid (OH-) og natrium (Na), kaldes natriumhydroxid.

En kombination af molekyler og molekyler eller molekyler med ioner. CaCl2 · H20 kaldes for eksempel calciumchlorid, og H tre O kaldes hydronium.

(3) generation af a. At erstatte hydrogenatomer i moderforbindelsen, såsom NH2Cl, som kaldes chloromid; NHCl2 kaldes dichloreret ammoniak;

ClCH2COOH kaldes chloreddikesyre. B. Svovl (eller selen, tellur) erstattet oxygen, såsom H2S203 svovlsyre; HSeCN kaldes selendiumdiocyanat.

Det siges at to eller flere af de samme molekyler er konvergerende, såsom (HF) 2, fluorfluorinsyre, (HOCN) 3, 3 polycyansyre, (KPO3) 6.

(2) base og rod: basen og roden er de atomgrupper, der findes i forbindelsen, hvis den kovalente binding kaldes med andre komponenter

Bindingen af valensbinding til de andre komponenter kaldes roten. Base og rod er generelt opkaldt efter deres forældreforbindelse, som kaldes en base eller en rod. Basen og rod kan også navngives efter de elementnavne, der er inkluderet, og de fulde elementnavne placeres foran, og de ufuldstændige er efterladt.

Carbondioxid

Farveløs lugtfri gas, syre, opløselig i vand (volumenforhold 1: 1), delvist kulsyre. Gasformig kuldioxid anvendes til fremstilling af alkaliindustrien og sukkerindustrien, og den anvendes til hærdning af støbegods og fremstilling af blyhvid. Det kan brændes af kulstof i overskydende luft eller lavet af marmor, kalksten, dolomit-calcination eller syre, som et biprodukt af industrier som kalk og fermentering. Kuldioxid brænder generelt ikke og understøtter ikke forbrænding. Ved normal temperatur er densiteten lidt større end luften, og når den opvarmes vil den koncentrere sig på toppen, der ofte anvendes som slukningsmiddel. Kuldioxid er et uundværligt råmateriale til fotosyntese af grønne planter. Kuldioxid anvendes almindeligvis som gødning i drivhus. Fast kuldioxid, der almindeligvis kaldes tøris, kan absorbere en masse varme, når den er sublimeret, så den bruges som kølemiddel, såsom kunstig nedbør og bruges til at skabe røg i dansen.

Svovlsyre

Ren svovlsyre er en slags farveløs og lugtfri væske, som frigiver meget varme, når de opløses. Det er en stærk syre, som ikke er flygtig i højt kogepunkt. Det er let at opløse i vand og kan blandes med vand i ethvert forhold. De kemiske egenskaber er hydroskopisk, hydroskopisk, stærk oxidation, flygtig, surhedsgrad og stabilitet.

Vand er den mest rigelige forbindelse i levende celler. Vandindholdet er forskelligt i forskellige typer af organismer; Forskellige væv og organer har forskellige niveauer af vand.

Tilstedeværelsen af vand i cellen har to slags frit vand og vand. Kombinationen af vand og andre stoffer er en vigtig komponent i cellulær struktur, der tegner sig for ca. 4,5%. Frie vand findes i fri form, et godt opløsningsmiddel til celler, og kan være direkte involveret i biokemiske reaktioner, samt transport af næringsstoffer og affald. Kort sagt, alle livsaktiviteter af alle slags organismer kan ikke adskilles fra vand.

De fleste uorganiske saltioner i celletilstanden eksisterer, dets indhold, selv om det er meget få, men der er mange vigtige funktioner: nogle af det uorganiske salt er en vigtig bestanddel af nogle komplekse forbindelser i cellen, såsom Fe er hovedkomponenten i hæmoglobin , Mg er chlorophyll-sammensætning; Mange uorganiske saltioner er vigtige for at bevare livsaktiviteterne hos celler og organismer, såsom lave niveauer af calciumioner i blodet. Uorganisk salt er også vigtigt for at opretholde ph-balancen af celler


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd