+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Uorganisk forbindelse stærk oxiderende

Uorganiske forbindelser er generelt ubrændbare eller kan antændes højere. Opløsning af uorganisk opløsning er opløselig, opløselig, vanskelig at tolerere, uopløselig, men generelt mere end opløseligheden af ​​organisk materiale. Der er imidlertid mange slags uorganiske forbindelser, antallet af komplekse, uorganiske forbindelser der er ingen lov, kan opsummeres fuldt ud. I undersøgelsen skal det specifikke materiale behandles.

Organiske forbindelser betegnes i det væsentlige carbon (kæde) forbindelser (bortset fra carbonmonoxid, carbondioxid, carbonat, etc.), herunder nogle få enkle carbonaceous forbindelser. Uorganisk forbindelse Kan separeres af dyr og planter, kul, olie, naturgas, men hovedsagelig kunstig syntese, ifølge den molekylære struktur kan den opdeles i ligekædede forbindelser, cykliske forbindelser og heterocykliske komplekser. Ifølge de funktionelle grupper er den opdelt i carbonhydrider, alkoholer, aldehyder, syrer og så videre. Uorganisk forbindelse Sammenlignet med uorganiske forbindelser, organiske forbindelser, generelt flygtige, smeltepunkt og kogepunkt lavere, langsom reaktion, opløselig i organiske opløsningsmidler, kan skæringen brænde.

Uorganiske forbindelser betegnes generelt uorganiske forbindelser med undtagelse af (organisk) carbon, uorganisk forbindelse, men også karbonmonoxid, carbondioxid, carbonat, uorganisk forbindelse etc. Det store flertal af uorganiske forbindelser kan klassificeres i oxider, syrer, alkalier og salte af fire kategorier.

Nomenklaturen for uorganiske forbindelser skal sigte mod præcise og præcise repræsentationer af sammensætningen og strukturen af ​​det nævnte stof. Dette kræver brug af navnet på elementet, uorganisk forbindelse rod eller base for at udtrykke stoffets sammensætning, uorganisk forbindelse og "kemisk præposition" (navnefunktionens funktion) for at udtrykke forbindelsen af ​​hver komponent i stoffet.

Farveløs lugtfri gas, sur, opløselig i vand (volumenforhold 1: 1), en del af dannelsen af ​​kulsyre. Gaskulfidet anvendes til fremstilling af alkaliindustrien og sukkerindustrien, uorganisk forbindelse og anvendes til slukning af støbegods og fremstilling af bly og hvid. Kan brændes af kulstof i den overdrevne luft, eller marmor, kalksten, dolomit calcineret eller med syreffekt er kalk-, fermenterings- og andre industriprodukter. Kuldioxid brænder generelt ikke og støtter ikke forbrænding, ved stuetemperaturdensitet end luft lidt større, opvarmet ekspansion vil blive samlet i toppen, der ofte anvendes som brandslibemiddel. Inorganisk forbindelse Kuldioxid er et uundværligt råmateriale til grøn plante fotosyntese, som almindeligvis anvendes som gødning i drivhus. Fast kuldioxid, der almindeligvis kaldes tøris, kan absorbere meget varme når sublimeret, uorganisk forbindelse og dermed anvendes som kølemiddel, såsom kunstig nedbør, og bruges ofte i koreografien til at ryge.

Ren svovlsyre er en farveløs og usmageligt olielignende væske, opløsningen af ​​et stort antal varme er et højt kogepunkt for svær flygtig syre, opløselig i vand. Uorganisk forbindelse kan blandes med vandet i ethvert forhold. Kemiske egenskaber til vandabsorption, Uorganisk forbindelse dehydrering, stærk oxidation, flygtig, syre og stabilitet.

Fortynd svovlsyre, farveløs lugtfri gennemsigtig væske. Den kemiske egenskab er reaktionen af ​​oxider med de fleste metaller (mere aktiv end kobber) for at fremstille den tilsvarende sulfat og vand, uorganiske forbindelse, og oxideringen af ​​syreionerne er svagere end sulfationerne, hvilket producerer tilsvarende sulfat og svag syre; omsættes med alkalireaktionen for at fremstille den tilsvarende sulfat og hydrogen, uorganiske forbindelse og frembringe hydrolysen af ​​protein, sukker og polysaccharid under opvarmningstilstand.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd