+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Uorganisk forbindelse rolle

Uorganiske silicium forbindelser cementering ildfaste applikationsudvikling silicium sammensatte cement ildfaste materiale modstandsdygtig over for vand og syre modstand på grund af komplekse tekniske betingelser, uorganiske sammensatte projektet før og efter kampens hede syre og vand medium, uorganiske sammensatte eller i varmen når rollen som syre medium, der kræver ildfaste materialer har varmebestandighed og syre og vand modstand. Uorganiske sammensatte uopvarmet vand glas ildfaste modellen nedsænket i forskellige typer og koncentrationer af syre i tabellen efter opbevaring i vandet end i syre opbevaring styrke faldt, end i luften hærdning styrke også faldt.

Fordi der er ingen tilsvarende i vand i syre mellem silikat og syre reaktion, silikat gel genereres ikke længere, men vil opløses det opløselige materiale, uorganisk forbindelse struktur er ikke stram, intensiteten faldt, modsat af syren koncentrationen af den højere ildfaste styrke også højere, uorganiske sammensatte angiver, at rollen som syre og silikat at styrke og forbedre styrken.

Aluminiumnatriumsilicat ildfaste høj temperatur ydeevne, uorganiske sammensatte syre og vand modstand og arten af natrium silikat, natrium fluorosilicate indhold, samlede type, i produktionen bør kontrolleres strengt. Modulus af natrium silikat på høj temperatur udførelsen af ildfaste materialer. Uorganiske sammensatte syre og vand modstand har en betydelig indvirkning, høj modulus, med god syre og vand modstand og høj temperatur ydeevne modulus er lav vil reducere disse egenskaber. Generelt skal du vælge modulus er bedre.

På ind- og udland om anvendelsen af uorganiske silicium forbindelser i udviklingen af ildfaste materialer, der er relaterede rapporter, ny teknologi og nye materialer fortsat vises nye patenter. Uorganiske sammensatte foreslået produktion udviklet til en lang række industrielle betingelser for brug af miljømæssige ildfaste materialer til at opfylde behovene hos forskellige industrier.

Uorganiske stoffer er generelt ikke brændbart eller brandfarlige punkt er høj, opløst og vandopløseligt, uorganisk stof opløselige, vanskeligt at tolerere, uopløseligt, men generelt i forhold til organisk stof større opløselighed, men en bred vifte af uorganiske forbindelser, antallet af komplekse uorganiske sammensatte der er ingen lov kan opsummeres fuldt ud. Til at udføre forskning eller specifikke materiale specifik behandling.

Navngivning af uorganiske forbindelser bør bestræbe sig kortfattet og præcist repræsentere sammensætning og struktur af den navngivne stof. Dette kræver brug af elementer, uorganiske sammensatte rødder eller baser til at udtrykke de forskellige komponenter af det pågældende stof; med "kemiske præpositioner" (som spiller rollen som forbinder Substantiver) udtrykke materiale i forbindelse med de forskellige komponenter.

Farveløs lugtfri gas, sour, opløselig i vand (volumen forholdet 1: 1), en del af dannelsen af kulsyre. Gas kuldioxid for alkali-industrien, sukkerindustrien, uorganiske sammensatte og stål casting dæmper og føre hvid fremstilling. Kan kulstof i den overskydende luft brændende eller marmor, kalksten, dolomit kalcinering eller syre stammer fra rollen som kalk, gæring og andre industrielle biprodukter. Uorganiske sammensatte kuldioxid generelt brænder ikke og understøtter ikke forbrænding, ved stuetemperatur tæthed lidt større end luften, efter at den termiske ekspansion vil samles i toppen, uorganiske sammensatte ofte anvendes som brandslukningsmiddel. Kuldioxid er et uundværligt råstof for fotosyntesen af grønne planter. Kuldioxid er ofte anvendes som gødning i drivhus. Solid-State kuldioxid almindeligvis kendt som tøris, uorganiske sammensatte sublimation kan absorbere en masse varme, og således anvendt som kølemiddel, såsom kunstige nedbør, men også ofte brugt i produktionen af røg.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd