+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Forskere ved W.Va. gymnasier foreliggende resultater fra økonomiske, Fællesskabets indvirkning forskningsprojekter

SOUTH CHARLESTON, W.Va.— Videnskab professorer på gymnasier og universiteter i hele West Virginia gennemfører forskningsprojekter, der påvirker statens samfund og økonomi.


På tirsdag gav professorer fra West Virginia University, Marshall University og Concord West Virginia State University præsentationer af deres arbejde under en STILK Salon på broen Valley samfund og Technical College i South Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, på Marshall, har arbejdet på et projekt, der beskæftiger sig med sølv nanopartikler og hvordan det påvirker udviklingslandene hjerneceller i børn.


"Et barn kunne bruge tandbørster, ved hjælp af legetøj, udsættes i år eller endda årtier og deres niveauer er går højere og højere. Dette er et kritisk tidspunkt af hjernens udvikling, selvfølgelig. Hvis disse nanopartikler bygge i hjernen og påvirker udviklingen, så er det bekymrende,"forklarede Spitzer.


Forskning viser, Spitzer sagde, at cellerne opfører sig anderledes og at de er cellefunktion ændringer når de udsættes for nanopartikler.


Dr. Brian Anderson, direktør for West Virginia University Energy Institute, arbejder på et projekt, der involverer naturgas hydrater, termodynamiske modellering og geotermiske systemer. Han sagde disse systemer vil hjælpe West Virginia, og verden, udvikle nye kilder til vedvarende og bæredygtig energi.


"Vi har, i West Virginia, den mest effektive kul afbrænding kraftværk i den vestlige halvkugle på Longview magt lige nord for Morgantown. Vi arbejder med dem om, hvad deres næste skridt vil være at øge deres energieffektivitet af udnyttelsen af kul,"siger Anderson.


Studerende har allieret sig med disse lærere til at få hænder på erfaringer. Anderson sagde, det er vigtigt at inddrage elever i forskning, så de kan blive forberedt til en karriere, og så de kan undervise fremtidige generationer.


"For at få dem involveret i real world projekter er hvad der er af afgørende betydning, fordi de problemer og udfordringer, udvikle sig hver dag og hvert år og lærebøger kan ikke holde med det," sagde han.


Spitzer sagde hendes studerende lærer om ledelse og kommunikation, ikke kun videnskab.


"De hver især får deres eget projekt, de har hen til regne ud tidslinjer, de skal måske overvåge eller lære ting til andre elever, så de går til internationale konferencer og de nødt til at præsentere deres forskning til forskere, PhDs fra hele verden," sagde hun.


Andre oplægsholdere omfattede Dr. Joseph Allen fromConcord University og Dr. Sanjaya fra West Virginia State University.


Allens forskning fokuserer på forståelse jordskælv bevaret i dyb skyld zoner. Sanjaya fører en aktiv forskningsprogram til design planter og mikroalger at forbedre bioenergi og næringsværdi.


Tirsdagens præsentationer var vært ved West Virginia videregående politiske Kommissionens opdeling af videnskab og forskning.

Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd