+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv nanopartikler cytotoksiske mekanisme

"Nano sølv" er forkortelse for "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler" eller "sølv nanopartikler". Store sølv materiale overflade har bakteriehæmmende egenskaber har allerede kendt, dens mekanisme er sølv atomer kan være til stede på overfladen af materialet miljø- og langsom oxidation og ilt i udgivelsen af fri sølv ion (Ag +), sølv-ioner gennem kombineret med bakteriel vægge af svovl, blokerer bakterier respiratorisk kæde, i sidste ende dræbe bakterier vedhæftning i den materielle overflade. For store sølv materialer, oxidation-processen er meget langsom og beløb og sats af frigivelse af sølvioner er meget lav.

"Nano sølv" er forkortelse for "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler," eller "sølv nanopartikler" eller "sølv nanopartikler". Store sølv materiale overflade har bakteriehæmmende egenskaber har allerede kendt, dens mekanisme er sølv atomer kan være til stede på overfladen af materialet miljø- og langsom oxidation og ilt i udgivelsen af fri sølv ion (Ag), sølv-ioner gennem kombineret med bakteriel vægge af svovl, blokerer bakterier respiratorisk kæde, i sidste ende dræbe bakterier vedhæftning i den materielle overflade. For store sølv materialer, oxidation-processen er meget langsom og beløb og sats af frigivelse af sølvioner er meget lav.

Som store sølv materialer oxideres nanosølvholdige overflade også for at slippe fri sølv ioner. Men fordi nanopartikler af lille størrelse effekt og overflade effekt, med faldet i partikelstørrelse, overfladen af atomnummer sølv nanopartikler i stedet for en skarp stigning i andelen af indre atomicitet, i sidste ende føre til sølv-ion frigivelse sats steg betydeligt; På samme tid, på grund af sin store partikel er overflade release sølv ioner og partikelstørrelse mindre end vira, sølv ioner på overfladen af sølv nanopartikler kan gennem sin forårsage direkte skader cellemembranen og i en række af celler , forårsage apoptose eller nekrose. På grund af de ovennævnte karakteristika, sterilisation effekten af sølv nanopartikler var betydeligt højere end at i sølv-ioner, men på samme tid, nano sølv ind i cellerne og stoppe dem, forårsage lokale høj koncentration af sølv ion distribution, forårsage konkret toksicitet på celler, væv og organer samt skade.

Nano sølv cytotoksiske mekanisme hovedsagelig omfatter følgende aspekter: (1) om sig selv eller sin sølv ioner på overfladen af sølv nanopartikler kan anvendes på membran proteiner i cellemembranen, aktivere signaltransduktionsveje, hæmning af celledelingen. (2) af den høje koncentration af sølv ioner på overfladen af en partikel skyldes oxidation af cellens membran permeabilitet af cellemembranen ændringer, resulterer i et flow i calcium ion og overbelastning, forårsage oxidativ stress og mitokondrielle membran ændre; (3) fordeling i cytoplasma af nano sølv fører til delvise frigivelse sølv ioner koncentration, forårsaget ved at handle på mitokondrie respiratorisk kæde funktion er svækket, hvilket resulterer i ROS, forårsage oxidativ stress og ATP syntesen lidelse, forårsage DNA skader. (4) nanosølvholdige i cytoplasmaet forårsager celle cyklus anholdelse og apoptose. (5) nanosølvholdige kan fremkalde de strukturelle ændringer af en bred vifte af proteiner af adsorbing proteinmolekyler, som hæmmer aktiviteten af kreatin kinase hjerne-og muskel. (6) grund til kontinuerlig frigivelse af sølvioner fra nano-sølv i cytoplasmaet, kan ikke DNA-skader forårsaget af det repareres fuldt ud.

En lang række undersøgelser har bekræftet, at uanset eksponering pathway, nanometer sølv kan føre til betydelige stigninger i forbindelse med sølv elementer i organer og væv, og kan ophobes i måneder. I lever og milt, akkumulering er mest, efterfulgt af nyrerne, dermed forårsager indlysende lever, nyre toksicitet og immunotoksicitet. For det andet nanosølvholdige kan spænde over flere biologiske barrierer herunder blod hjerne, blod testis, moderkagen og tarmslimhinden, forårsager klare centrale neurotoksicitet, reproduktive system toksicitet og genetiske toksicitet.

Derfor, før de overvejer anvendelsen af nanometer sølv komponenter forskning og udvikling af medicinsk udstyr, skal fuldt ud forstå cytotoksicitet af sølv nanopartikler, og nødvendigheden af dens kliniske anvendelse, sikkerhed og virkning, fuldt overvejer indvirkningen på folkesundheden produkt.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd