+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv nanopartikler dynamisk proces

Metal sølv er udbredt i vores daglige liv og lægehjælp. Sølv nanopartikler forventes gennembrud af nanoteknologi, sølv nanopartikler (herefter benævnt AgNPs) har fået flere fordele. Men stigningen i brugen af AgNPs i forskellige områder uundgåeligt fører til en stigning i den potentielle risiko for nanoskala partikler, som giver anledning til bekymring om miljøsikkerhed og menneskers sundhed. I de seneste år, har sølv nanopartikler forskere evalueret toksicitet af AgNPs og søgte at udforske deres cellulære og molekylære toksicitet mekanismer.

Når AgNPs kommer ind i kroppen, nogle kan forblive i den oprindelige målvæv, men i princippet vil de blive transporteret gennem blodbanen eller lymfesystemet, sølv nanopartikler distribueres til kroppens sekundære målorgan, forårsager et bestemt organ eller systemisk reaktion. I gnavere viste AgNPs, givet mundtligt, intravenøs eller intraperitoneal injektion, at hjernen, leveren, milt, nyre, sølv nanopartikler og testiklerne er overvejende sekundære målorganer i hele kroppen. Sådanne orgel spredningsmønstre tyder på, at den potentielle toksicitet af AgNPs kan medføre neurotoksicitet, immunotoksicitet, nefrotoksicitet og reproduktionstoksicitet in vivo.

Cytotoksicitet, såsom reaktive ilt arter, sølv nanopartikler DNA skader, ændringer i intracellulære enzymaktivitet, og forekomsten af apoptose og nekrose, har været forbundet med leveren Toksicitet fremkaldt ved AgNPs in vivo. Dybest set, når cellerne befinder sig ugunstige betingelser, sølv nanopartikler flere steady-state processer vil begynde at opretholde celle overlevelse, hvoraf den ene er autophagy. Sølv nanopartikler Autophagy kan fungere som en celle forsvar proces, der er afgørende for at modvirke giftigheden af AgNPs, men der opretholdes ikke autophagic aktivitet, ledsaget af nedsat energi, kan bidrage til forekomsten af apoptose og efterfølgende leveren funktionen skader

"Autophonic tide" anvendes til at udtrykke autophagy efter den dynamiske proces, først og fremmest dannelsen og modning af autophagosomes, efterfulgt af autophagylosin fusion, sølv nanopartikler og endelig hydrolyseret vesikel indpakket celle komponenter og den frigivelse af makromolekyler cytoplasma. I denne forbindelse nogen af trinene ovenfor i forbindelse med afbrydelse som celle autophagy tidevand er fejlbehæftet. AgNPs eksponering øget LC3-var jeg til LC3-II i en dosisafhængig måde, og ophobningen af p62 protein dosisafhængig. Sølv nanopartikler dette tyder på, at selv om AgNPs aktivere autophagy, de i sidste ende føre til autophonic tidevand blokeres. Ud over problemet med autophagy dysfunktion, var RNP og apoptose også øget efter AgNPs eksponering.

Flere og flere beviser tyder på, at posttranslationelle modifikationer, sølv nanopartikler især fosforylering, acetylation og ubiquitination, bestemme aktivitet og / eller sammenlægning af proteiner involveret i udførelsen af autophagy og finjustere autophagous tidevand udvikling. Sølv nanopartikler øget cellulært stress kan føre til kollaps af ordningen posttranslationel modifikation eller forårsage uspecifikke modifikation, der ikke forekommer fysiologiske betingelser.

Ubiquitination har længe været betragtet som nøglen til at kontrollere skæbne af proteiner, som er processen med mærkning proteiner til at blive nedbrudt af proteasomes. For nylig, sølv nanopartikler der er stigende bevis for, at konjugeret ubiquitin kæder bestemme autophagy selektivitet.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd