+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv nanopartikler miljø sikkerhed

Metal sølv er udbredt i vores daglige liv og lægehjælp. Sølv nanopartikler forventes gennembrud af nanoteknologi, sølv nanopartikler (herefter benævnt AgNPs) har fået flere fordele. Men stigningen i brugen af AgNPs i forskellige områder uundgåeligt fører til en stigning i den potentielle risiko for nanoskala partikler, som giver anledning til bekymring om miljøsikkerhed og menneskers sundhed. Sølv nanopartikler i de seneste år, forskere har evalueret toksicitet af AgNPs og søgte at udforske deres cellulære og molekylære toksicitet mekanismer.

Efter nanomaterialer Angiv det biologiske system, er sølv nanopartikler en række nanopartikel-biomolekyle grænseflader etableret med celler, subcellulært organeller og makromolekyler (såsom proteiner, nukleinsyrer, lipider, kulhydrater). Samspil mellem dynamics, dynamics, sølv nanopartikler og varme exchange på denne grænseflade område kan påvirke processer såsom dannelsen af protein kroner, celle kontakt, plasma membran fastklemning, sølv nanopartikler celle optagelse og biocatalysis, alle som afgøre tilstedeværelsen af nanomaterialer biokompatibilitet og biologisk.

Når AgNPs kommer ind i kroppen, sølv nanopartikler nogle kan forblive i den oprindelige målvæv, men i princippet de vil blive transporteret gennem blodbanen eller lymfesystemet, distribueret til kroppens sekundære målorgan, forårsager et bestemt organ eller systemisk reaktion. I gnavere, AgNPs, sølv nanopartikler gives oralt, intravenøst, eller intraperitoneal injektion, har vist, at hjernen, leveren, milt, nyre og testiklerne er overvejende sekundære målorganer i hele kroppen. Sådanne orgel spredningsmønstre tyder på, at den potentielle toksicitet af AgNPs kan medføre neurotoksicitet, immunotoksicitet, nefrotoksicitet, sølv nanopartikler og reproduktionstoksicitet in vivo.

Cytotoksicitet, sølv nanopartikler som reaktive ilt arter, DNA-skader, ændringer i intracellulære enzymaktivitet og forekomsten af apoptose og nekrose er blevet forbundet med leveren Toksicitet fremkaldt ved AgNPs in vivo. Dybest set, når cellerne står over for ugunstige forhold, flere steady-state processer vil begynde at opretholde celle overlevelse, hvoraf den ene er autophagy. Autophagy kan fungere som en celle forsvar proces, der er afgørende for at modvirke giftigheden af AgNPs, men der opretholdes ikke autophagic aktivitet, ledsaget af nedsat energi, sølv nanopartikler, som kan bidrage til udbrud af apoptose og efterfølgende leveren funktionen skader.

Der er ingen indlysende cytotoksiske effekt på AgNPs, der er involveret i aktiv transport (dvs, endocytose) i celler. Internalisering af AgNPs, sølv nanopartikler, som hovedsagelig udveksles i den lysosomale interval, er derimod betydeligt giftig ved endocytose. I betragtning af at AgNPs er endocytose anses for at være en tilstrækkelig og noninvasive betingelse for inducerende cytotoksicitet. Sølv nanopartikler i addition, AgNPs kan ødelægge integriteten af cellemembranen ved at inducere lipid fedtstoffer og dermed trænge direkte ind i cellemembranen.

Flere og flere beviser tyder på, at posttranslationelle modifikationer, sølv nanopartikler især fosforylering, acetylation og ubiquitination, sølv nanopartikler bestemme aktivitet og / eller sammenlægning af proteiner involveret i den gennemførelsen af autophagy og finjustere autophagous tidevand udvikling. Øget cellulær stress kan føre til kollaps af ordningen posttranslationel modifikation eller forårsage uspecifikke modifikation, der ikke forekommer fysiologiske betingelser.

Ubiquitination har længe været betragtet som nøglen til at kontrollere skæbne af proteiner, sølv nanopartikler, der er processen med mærkning proteiner til at blive nedbrudt af proteasomes. For nylig, der er stigende bevis for, at konjugeret ubiquitin kæder bestemme autophagy selektivitet.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd