+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Silver Nanoparticle Egenskaber

Silvers pengeværdi er lavere end guld, men ved behandling af infektion kan den medicinske værdi af sølv ikke undervurderes. Når antibiotika svigt, kolloid sølv på dens virkning. Dr. Schauss fra John Hapkins University mener, at kolloidt sølv er et naturligt stof, der kan modstå "hundredvis af patogener". Professor Menriques of Minnan University har vist, at sølv nanopartikler kan dræbe gær under forskellige forhold og har god antifungal evne. Det er effektivt til forebyggelse og behandling af oral infektion.

Sølvs pengeværdi er lavere end guld; men i behandling af infektion kan den medicinske værdi af sølv ikke undervurderes; i nødsituationer er kolloid sølv ikke kun mere værdifuld end guld og mere effektivt.

Når antibiotika svigt, kolloid sølv på dens virkning; antibiotika angriber de intestinale gode eller dårlige mikroorganismer, beskadiger immunsystemet. Antibiotika Et enkelt angrebsmønster er modtageligt for bakteriel variation. Faktisk har misbrug af antibiotika og manglen på seriøse recepter forårsaget bakterier til at bekæmpe antibiotika. Dette er et generelt problem på hospitalet.

På den anden side hævder Dr. Alexander G. Schauss fra John Hapkins University, at kolloidalt sølv er et naturligt lægemiddel, der kan "hundredvis af patogener"; mange læger fandt ikke antibiotika i 1938, og mange læger brugte det infektion. I dag går folk tilbage med sølv for at håndtere problemer, herunder bakteriel metamorfose.

Læger eksperimenterer med sølv nanopartikler til at behandle svamp-inducerede orale infektioner? Gærinfektioner forårsaget af Candida albicans og Candida glabrata er almindelige i proteser; føre til thrush og dental stomatitis - en meget smertefuld infektion, der rammer 70% af dem, der bærer proteser. Disse svære at behandle oral infektioner af mikroorganismer udgør hurtigt biofilmer, og antibiotika dræber ikke disse svampe, men er faktisk nyttige for dem.

Professor Mariana Henriques fra University of Minho og hans kollegaer testede sølv nanopartikler af forskellige størrelser for at analysere virkningerne af disse orale infektioner og at være opmærksomme på disse nanopartikleres potentielle evne til at kontrollere dem.

Henriques og hans kolleger brugte spyt til at forårsage en række eksperimentelle kontrollerede miljøer, efter den kunstige biofilm i spyt, observerede ændringer i svampeinfektioner. De fandt snart ud af, at størrelsen ikke er vigtig, under alle omstændigheder kan sølv nanopartikler effektivt dræbe gæren. Denne undersøgelse bestemmer tydeligt sildens antifungale egenskaber, og forskellige partikelstørrelser kan anvendes i en række forskellige processer.

Sølv nanopartikler kan opføres i nye lægemidler og kan bruges som en sikkerhedsforanstaltning på hospitaler. Sølv kan komme til munden for at hjælpe med proteser for at forhindre biofilm vækst. Professor Henriques mener, at sølv nanopartikler også kan tilsættes til proteser for at producere et beskyttende lag mod svampe og bakterier, der vokser i munden.

Funktioner

Nano-sølvpartikler på grund af dets gode ledningsevne, så den indtager en yderst vigtig position inden for mikroelektronik. Nano-sølvpartikler overfladeeffekter, kvantstørrelseseffekter mv., Så det også har nogle specielle formål, såsom overfladeforbedrede Raman-applikationer, medicinske applikationer.

1. Nano-sølv er et sølvlignende materiale, partikelstørrelse mindre end 100 nm, sædvanligvis mellem 25-50 nm.

2. Nano-sølv ydeevne og dens partikelstørrelse er direkte relateret.

Undersøgelsen fandt, at jo mindre partikelstørrelse desto stærkere bakteriedræbende ydeevne.

Funktioner

Kortvarig vask påvirker ikke dens funktion; med naturlig farve, kan indsættes farve, applikationen påvirker ikke farvningen, kan helt erstatte bly, tinsvejsning, langvarig brug af nanosølv antibakterielle vil blive dannet i kroppen af ​​sølv deponering vil være biologisk, Bivirkninger , overdreven deponering og selv der vil være åbenlys forgiftning fænomen, nano-sølv volatile for miljøet vil have en vis indflydelse på økologien vil dræbe miljøet i de gavnlige bakterier, plastprodukter i nanosølv nedbør efter ikke længere har Sterilization funktion , tiden generelt i tre måneder til seks måneder, vil langvarig brug være skadelig for kroppen, forårsager symptomer på forgiftning, der påvirker fysisk udvikling.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd