+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv nanopartikler høj aktivitet

Sølv nanopartikler på grund af den lille størrelse, store areal, høj overfladeaktivitet, let at genforene, hvilket påvirker dens stabilitet og dens lys, elektricitet og andre programmer. Sølv nanopartikler i for at undgå bymæssigt område af sølv nanopartikler, valg for at tilføje overfladeaktive stoffer og reaktion systemer i reaktion system er blevet en nøgleteknologi til forberedelse af sølv nanopartikler. I dette papir, kemisk reduktion metode, sølv nitrat som reaktion materiale, valg af natrium oleat og KH-550 som det overfladeaktive stof, sølv Nanoparticle N, N-dimethylformamid, ethylenglycol, ethanol som reduktionsmiddel, ved at ændre reaktionen betingelser, sølv nanopartikler med god morfologi og gode crystallinity blev udarbejdet. Virkningerne af forskellige reaktionsbetingelser på syntesen af sølv nanopartikler blev analyseret af UV - Vis Spektrofotometer, sølv nanopartikler transmissions elektronmikroskopi og X - ray diffraktion. De sølv nanopartikler blev syntetiseret ved hjælp af natrium oleat som overfladeaktivt stof og vand (DMF som reduktionsmiddel), ethylenglycol og ethanol som opløsningsmiddel. Resultaterne viser, at vand sol sølv nanopartikler kan være dannet ved at ændre reaktionstid, reaktion temperatur og reduktionsmiddel dosering i tilstedeværelse af vand som opløsningsmiddel. Kinetic processen med dannelsen af sølv nanopartikler af forskellige faktorer, der er undersøgt og reaktion temperatur, mængden af reduktionsmiddel og andre faktorer på syntesen af sølv nanopartikler af de optiske egenskaber, sølv nanopartikler størrelse og morfologi har en betydelig indvirkning. Virkningerne af reaktion temperatur, reaktionstid og reaktant ratio på morfologi, størrelse og optiske egenskaber af den sølv nanopartikler blev undersøgt ved at ændre reaktionsbetingelser. Virkningerne af reaktion temperatur, reaktionstid og reaktant ratio på morfologi, størrelse og optiske egenskaber blev undersøgt. Når koncentrationen af reaktanter falder, fører sølv nanopartikler proces med at udarbejde den sølv nanopartikler i ethylenglycol systemet til overgangen fra fnug til emulsion. Den kritiske koncentration af sølvnitrat er 2 × 10-3mol / L, mens ethanol systemet der er ingen sådanne ændringer. Ved hjælp af KH-550 som overfladeaktivt stof sølv nanopartikler N, N-dimethylformamid som opløsningsmiddel og reduktionsmiddel til at syntetisere sølv nanopartikler. Resultaterne viste, at KH-550 havde en bedre effekt på overfladen af sølv nanopartikler, sølv nanopartikler og temperaturen var steget og reaktionstiden blev forlænget og reaktionshastigheden blev fremskyndet. Forholdet mellem KH-550 til sølv nitrat og reaktant koncentration på væksten af sølv nanopartikler stor; på 60 ℃ for 1min ~ 4h reaktion kan observeres i den sølv nanopartikler fra sfæriske til ikke-sfæriske morfologiske transformationsproces.

Sølv nanopartikler og den rede sølv nanopartikler. Metoden består af følgende trin: 1) blanding Syreopløsning af chitosan med sølvnitratopløsning at opnå en blandet løsning, hvori graden af deacetylation af chitosan er større end eller lig med 70%, gennemsnitlig molekylvægt på mindre end eller lig med 20.000, sølv nanopartikler, hvor koncentrationen af chitosan er 0,001 til 0,05 wt %, koncentrationen af sølv nitrat er 0,01 til 23,5 mM, 2) pH-værdien justeres til 3,0 til 5,0, Under bestråling. De sølv nanopartikler udarbejdet af metoden for opfindelsen har fordelene ved små gennemsnitlig partikelstørrelse, sølv nanopartikler god ensartethed, højt tørstofindhold og god vandopløselighed og biokompatibilitet. Metoden forberedelse af opfindelsen kan også nemt styre partikel størrelse distribution ensartet sølv nanopartikler.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd