+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Silver Nanoparticle Udbredt i

Silver Nanoparticle Metallic sølv bruges i vid udstrækning i vores daglige liv såvel som i forskellige medicinske behandlinger, som følge af nanoteknologiske gennembrud, har sølv nanopartikler (i det følgende benævnt AGNPS) opnået større fordele. Men væksten i AGNPS-applikationer på forskellige områder fører uundgåeligt til øget potentiel risiko for nanopartikler, hvilket giver anledning til bekymring for miljøsikkerhed og menneskers sundhed. I de senere år har Silver Nanoparticle forskere vurderet AGNPS toksicitet og forsøgt at udforske deres cellulære og molekylære toksicitetsmekanismer.

Nano-materialer Indtast det biologiske system, med celler, organeller og makromolekyler (såsom protein, nukleinsyrer, lipider, kulhydrater) for at etablere en serie af nanopartikler-biomolekyler grænseflade. Den dynamiske fysisk-kemiske interaktion, kinetik og varmeoverførsel i dette grænsefladeområde påvirker nogle processer, såsom dannelse af proteinkroner, cellekontakt, sølvanopartikelmembran-indkapslede partikler, celleoptagelse og biokatalyse, som alle bestemmer biokompatibiliteten og Biologiske farer ved nanomaterialer.


Agnps en gang i menneskekroppen, kan nogle forblive i det oprindelige målvæv, men i princippet vil de blive transporteret gennem blodbanen eller lymfesystemet, fordelt på kroppens sekundære målorganer, hvilket får bestemte organer eller systemer til at reagere. Sølv nanopartikel I gnavere er hjernen, leveren, milten, nyren og testis de vigtigste sekundære målorganer af hele kroppen, uanset om der gives oral, intravenøs eller intraperitoneal injektion til agnps. Dette mønster af orgeldistribution antyder, at den potentielle toksicitet af AGNPS kan forårsage neurotoksicitet, immunotoksicitet, nefrotoksicitet og reproduktionstoksicitet in vivo.

Omgåelse af aktiv transport (dvs. synke) ind i Agnps celler har ingen åbenbar cytotoksicitet. I modsætning hertil har Agnps, som hovedsageligt udveksles med internt svulmning til det interne lysosomale interval, en signifikant toksicitet for cellerne. Generelt anses Silver Nanoparticle Agnps for at være en tilstrækkelig og nødvendig betingelse for at fremkalde cytotoksicitet. Derudover kan Agnps ødelægge cellemembranets integritet ved at inducere lipidperoxidation og således direkte infiltrere ind i cellemembranen.

Der er voksende tegn på, at oversættelsen af ​​post modifikationer, især phosphorylering, acetylering og ubiquitin, bestemmer aktiviteten og / eller aggregeringen af ​​proteiner, der udfører autofag og finjusterer autofagudvikling. Forøgelsen i cellebelastning kan føre til sammenbrud af det modificerede system eller den uspecifikke modifikation, som ikke forekommer under fysiologiske forhold.

Ubiquitin er blevet betragtet som nøglen til at kontrollere proteins skæbne, hvilket er processen med at nedbryde proteinet ved protease. For nylig er der voksende tegn på, at den konjugerede ubiquitinkæde bestemmer autofagiens selektivitet.

Autofagi er defineret som autofagi-aktiveret eller autofagi afbrydes. Resultaterne viste, at transport og / eller lysosomale funktionsfejl i autophagi var blevet anerkendt som en potentiel drivkraft for apoptose og autofagi og var også kendt som type II-programmeret celledød . Nylige undersøgelser in vitro har vist, at agnps også igen blokerer efterfølgende autofagi (muligvis konsekvensen af ​​lysosomal dysfunktion), hvilket kan forstyrre normal cellulær fysiologi. Derudover synes akkumuleringen af ​​p62, Silver Nanoparticle på overfladen, at være befordrende for at opretholde normal cellulær fysiologi. I de tidlige studier blev det konstateret, at dannelsen af ​​ubiquitinholdige proteiner var et patologisk fænomen, et patologisk fænomen, der forårsagede leverskade og neurodegenerativ degeneration, der forekom samtidig med akkumuleringen af ​​p62 hos mus med autofagmangel. Overraskende hæmmer ablationen af ​​P62-genet ikke kun tilstedeværelsen af ​​proteininddragelseslegemet, men også signifikant reduceret leverskade.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd