+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv Nanowires og Graphene Join styrker til Touch Screen skærme

Denfelt af nanomaterialerkappes om at replaceindium tin oxid (ITO)som den gennemsigtige dirigent, der styrer vise pixelsi touch skærm viser er at blive overfyldt. Vi har set materialer, herunderkulstof-nanorør,sølv nanowires,ogGraphenefremmet som arving til dette program.

Nu har forskere på University of Sussex i England indført en stærk contenderinto slaget til at erstatte indium tin oxid:hybrid materiale bestående af sølv nanowires, der er knyttet sammen med graphene.

"Hybrid materiale er meget billigere, at vi kun skal bruge en brøkdel af den nanowires, der normalt kræves for at opnå egenskaberne for ITO," forklarede Alan Dalton, en professor ved University of Sussex og hvis lab udført forskning, i en e-mail-samtale medIEEE spektrum. "Graphene fungerer som linkers mellem nanowires, hvilket betyder, at netværket ikke skal være tætte. Vi indbetaler graphene på en sprøjtes netværk af nanowires af filmen deposition."

Reducerede omkostningerne i forbindelse med denne hybrid materiale versus sølv nanowires på deres egen åbner op for potentialet af det tager en større del af det gennemsigtige dirigent marked; Det er blevet forudsagt, thatdemand for disse ledere vil skubbe salg tidligere $900 millioner mark i 2025.

I forskning er beskrevet i kladdenNanoskala, forskerne viste, at nøglen til at producere materialet er en matematisk teknik, der tidligere er blevet brugt til at beskrive, hvordan ændringer i fasen som indefrysning ske i meget små rum.

"I denne forskning har vi anvendt en matematisk teknik til at træne den mindste subpixel størrelse kan vi uden at påvirke egenskaberne for vores Nanotråd elektroder," forklarede Matthew Large, føre forfatter af papiret, i en pressemeddelelse. "Resultaterne fortæller os hvordan til at tune vores nanowires for at opfylde kravene i enhver given ansøgning."

Sølv nanowires har vist sig for at være en af de mest lovende erstatninger til ITO. Virksomheder somCambriosogBlå Nanoer blandt de mest bemærkelsesværdige kommercielle ventures udnytte denne teknologi.

"Sølv Nanotråd og sølv Nanotråd-graphene hybrider er nok de mest brugbare alternativer til eksisterende teknologier," sagde Dalton i en pressemeddelelse.

Dalton mener, at deres nye proces vil reducere ikke blot reducere produktionsomkostningerne i forbindelse med disse materialer, men også reducere energiefterspørgsel af materialer, giver det både en pris og præstation fordel i forhold til konkurrenter.

Dalton og hans lab har tilsluttet sig forceswithM-LØS, baseret i Oxford, England; sammen, de søger for at anvende disse seneste forskningsresultater til kommercielle projekter.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd