+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølvnitrat ingen lugt

Sølvnitrat er en farveløs gennemsigtig krystal eller hvide krystaller. Ingen lugt. Ren i lyset, og luften ændrer sig ikke sort, men tilstedeværelsen af hydrogensulfid eller spor af organisk materiale kan fremme fotoreduktion og sort, smeltet efter den lysegul væske, efter hærdningen er stadig hvid. Opvarmet til 440 ℃, når nedbrydning til sølv, nitrogen, ilt og kvælstofdioxid. Stivning af protein. Kan bruges til at bestemme chloridion, bestemmelse af mangankatalysator, galvanisering, fotografering, porcelænfarve.

Analytisk kemi til udfældning af chloridioner, arbejdsreference for sølvnitrat til kalibrering af natriumchloridopløsning. Uorganisk industri til fremstilling af andre sølvsalte. Elektronikindustrien bruges til fremstilling af ledende klæbemidler, nye gasrensere, A8x molekylsigter, sølvbelagte og glovedhandsker. Fotografisk industri til fremstilling af fotografisk film, røntgenfilm og fotografisk film og andre fotografiske materialer. Elektropletteringsindustrien anvendes til sølvplettering af elektroniske komponenter og andet håndværk og bruges også som sølv og sølv til spejle og termoser. Batteriindustrien bruges til at producere sølv- og zinkbatterier. Medicin anvendes som fungicid, korrosionsmiddel. Japansk kemisk industri for farvning af hår og så videre. Analytisk kemi anvendes til at bestemme chlor, brom, jodcyanid og thiocyanat.

For ikke-cyanid sølv, såsom sølvthiosulfat sølv, sølvplating sølv, sølvimid disulfid sølv, sulfosalicylsyre sølvplettering og andet hoved salt. Er kilden til sølvioner. Sølvnitratindhold på sølvbelægningsopløsningen ledningsevne, dispersion og udfældningshastighed har en vis indvirkning. Generel dosering er 25-50 g / L.

Den vandige opløsning af sølvnitrat kan reduceres med organiske reduktionsmiddelaldehyder og sukkerarter. Så det er reagenset at teste aldehyder og sukkerarter. Anvendes også til at bestemme chloridion, bestemmelse af mangankatalysator, galvanisering, fotografering, porcelænfarve.

Sølvnitrat har en vis toksicitet i kroppen for at producere alvorlig korrosion i mave-tarmkanalen, den voksne dødelige dosis på ca. 10 gram. Halve dødelig dosis (mus, oral) 50 mg / kg.

Baptist sølvnitrat kan forårsage svær mavesmerter, opkastning, blodig afføring, og endda forekom gastrointestinal perforering. Kan forårsage hud- og øjenforbrændinger. Langvarig eksponering for arbejdstagerens varer fremstår som systemisk sølvmedicin. Ydeevne omfatter: kroppens hud en bred vifte af pigmentering, gråblå eller lavvandede stenfarve; øjen sølv forårsaget af øjenskade; respiratorisk sølv rolig forårsaget af kronisk bronkitis og så videre.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd