+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølv nitrat Karakteristik af den

Sølvnitrat er et kemikalie, hovedsagelig anvendes til sølv plating, spejl gør, udskrivning, farmaceutiske og andre industrier, sølv nitrat har en vandopløselig egenskaber, den har ingen farve, sølv nitrat høj renhed af sølvnitrat for reaktionen fra lys mere stabil.

I tilfælde af chlorid, bromid, Iodid og andre reaktioner vil generere uopløseligt i vand, uopløseligt i salpetersyre, sølv chlorid (hvide bundfald), sølv nitrat sølv bromid (lys gul bundfald), sølv Iodid (gult bundfald) og så videre . Det er ofte bruges til at teste tilstedeværelse af chloridioner;

Opløseligt i ether og glycerol, tungt opløseligt i ethanol, næsten uopløseligt i koncentreret salpetersyre. Den vandige opløsning var svagt sure. Sølvnitratopløsning indeholder en masse sølv ioner, så oxidation er stærk, og en visse ætsende, medicinsk for spredning af granulationsvæv, sølv nitrat fortyndet opløsning for øjet infektioner fungicid. Efter smeltning for den lys gul væske, efter hærdning er stadig hvid.

Sølvnitrat for organisk stof grå sort, nedbrydning af sølv. Ren sølv nitrat er stabil for lys, men på grund af den generelle produkt renhed er ikke nok, dens vandig opløsning og solid gemmes ofte i den brune reagensflaske. Sølvnitrat opvarmes til 440 ° C dekomponerer i sølv, nitrogen, ilt og nitrogendioxid. Den vandige opløsning og ethanol løsning var neutrale til lakmus og pH var omkring 6. Kogende punkt 444 ℃ (nedbrydning). Der er oxidation. I nærværelse af organisk materiale bliver sølvnitrat Se lys grå eller grålig sort. Sølvnitrat reagerer med en serie af reagenser for nedbør eller koordinering (Se koordinering forbindelser). For eksempel, med svovlbrinte reaktion, dannelsen af sort sølv sulfid Ag2S nedbør; med kalium chromat reaktion, dannelsen af rødlig brun Sølv belagt Ag2CrO4 nedbør; med natrium hydrogen fosfat reaktion, dannelsen af gul sølv fosfat Ag3PO4 nedbør; reaktion med halogen ioner, til form sølv Halogenid AgX bundfald. Men også med rollen af alkali, sølv nitrat dannelsen af brun sort sølv-oxid Ag2O nedbør; med rollen som oxalat ioner til at danne hvid sølv oxalat Ag2C2O4 nedbør. Sølvnitrat NH3, CN-, SCN - og andre reaktioner, dannelsen af forskellige koordinering ioner.

Analytisk kemi fældningen af chloridioner, arbejder standard sølv nitrat til kalibrering af natriumklorid opløsning. Uorganiske industri til fremstilling af andre sølv salte. Elektronikindustrien bruges til fremstilling af ledende klæbemidler, sølv nitrat nyt gas centrifuger, A8x Molekylær sigter, forsølvet og behandskede handsker. Fotografiske industri til fremstilling af film, x-ray film og fotografiske film og andre fotografiske materialer. Den electroplating industri bruges til sølv plating af elektroniske komponenter og andre kunsthåndværk, og bruges også som en forsølvet materiale for spejle og thermoses. Batteri industrien er anvendt til at fremstille sølv-zink-batterier. Medicin bruges som fungicid, sølv nitrat korrosion agent. Japansk kemiske industri til farvning af hår og så videre. Analytisk kemi bruges til at bestemme klor, brom, jod cyanid og kaliumthiocyanat.

For ikke-cyanidbaserede sølv, såsom thio svovlsyre sølv plating, sølv plating sølv, sølv imid disulfid sølv, sølv sulfosalic syre sølv og andre vigtigste salt. Er kilde til sølv-ioner. Sølvnitrat indhold på sølv plating løsning ledningsevne, sølv nitrat spredning og nedbør sats har en vis indflydelse. Den almindelige dosis er 25-50g/L. Vandig opløsning af sølvnitrat kan reduceres ved økologisk reduktant aldehyder og sukker. Så er det reagens til at teste aldehyder og sukker. Også bruges til at bestemme chloridion, bestemmelse af mangan katalysator, galvanisering, fotografering, porcelæn farve.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd