+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Sølvnitrat skade på det menneskelige legeme

Sølvnitrat er en farveløs krystal, opløseligt i vand. Ren sølv nitrat er stabil for lys, men på grund af den generelle produkt renhed er ikke nok, dens vandig opløsning og solid gemmes ofte i den brune reagensflaske. For fotografisk emulsion, sølv, spejl, udskrivning, medicin, farvning af hår, test chlorid, bromid og Iodid, osv., også brugt i elektronikindustrien.

Analytisk kemi fældningen af chloridioner, arbejder standard sølv nitrat til kalibrering af natriumklorid opløsning. Uorganiske industri til fremstilling af andre sølv salte. Elektronikindustrien bruges til fremstilling af ledende klæbemidler, nye gas centrifuger, A8x Molekylær sigter, forsølvet og behandskede handsker. Fotografiske industri til fremstilling af film, x-ray film og fotografiske film og andre fotografiske materialer. Den electroplating industri bruges til sølv plating af elektroniske komponenter og andre kunsthåndværk, og bruges også som en forsølvet materiale for spejle og thermoses. Batteri industrien er anvendt til at fremstille sølv-zink-batterier. Medicin bruges som fungicid, korrosion agent. Japansk kemiske industri til farvning af hår og så videre. Analytisk kemi bruges til at bestemme klor, brom, jod cyanid og kaliumthiocyanat.

For ikke-cyanidbaserede sølv, såsom thio svovlsyre sølv plating, sølv plating sølv, sølv imid disulfid sølv, sølv sulfosalic syre sølv og andre vigtigste salt. Er kilde til sølv-ioner. Sølvnitrat indhold på sølv plating løsning ledningsevne, spredning og nedbør sats har en vis indflydelse. Den almindelige dosis er 25-50g/L.

Vandig opløsning af sølvnitrat kan reduceres ved økologisk reduktant aldehyder og sukker. Så er det reagens til at teste aldehyder og sukker. Også bruges til at bestemme chloridion, bestemmelse af mangan katalysator, galvanisering, fotografering, porcelæn farve.

Hvad er sølvnitrat farer for den menneskelige krop?

Primært sølv ioner er tungmetaller, vil blive forgiftet, i hænderne vil være hvid, hovedsagelig tunge metaller forårsaget af protein denaturering.

Sølvnitrat er en farveløs krystal, opløseligt i vand. Ren sølv nitrat er stabil for lys, men på grund af den generelle produkt renhed er ikke nok, dens vandig opløsning og solid gemmes ofte i den brune reagensflaske. For fotografisk emulsion, sølv, spejl, udskrivning, medicin, farvning af hår, test chlorid, bromid og Iodid, osv., også brugt i elektronikindustrien.

Sølvnitrat for organisk stof grå sort, nedbrydning af sølv. Ren sølv nitrat er stabil for lys, men på grund af den generelle produkt renhed er ikke nok, dens vandig opløsning og solid gemmes ofte i den brune reagensflaske. Sølvnitrat opvarmes til 440 ° C dekomponerer i sølv, nitrogen, ilt og nitrogendioxid. Vandig opløsning og ethanol løsning på elixir neutral reaktion, sølv nitrat med en serie af reagenser nedbør reaktion eller koordinering reaktion. For eksempel, med svovlbrinte reaktion, dannelsen af sort sølv sulfid Ag2S nedbør; med kalium chromat reaktion, dannelsen af rødlig brun Sølv belagt Ag2CrO4 nedbør; med natrium hydrogen fosfat reaktion, dannelsen af gul sølv fosfat Ag3PO4 nedbør; reaktion med halogen ioner, til form sølv Halogenid AgX bundfald. Men også med rollen af alkali, dannelsen af brun sort sølv-oxid Ag2O nedbør; med rollen som oxalat ioner til at danne hvid sølv oxalat Ag2C2O4 nedbør. Sølv nitrat kan reagere med NH3, CN-, SCN - og så videre til at danne forskellige koordinering ioner.

Brug:

Analytisk kemi fældningen af chloridioner, arbejder standard sølv nitrat til kalibrering af natriumklorid opløsning. Uorganiske industri til fremstilling af andre sølv salte. Elektronikindustrien bruges til fremstilling af ledende klæbemidler, nye gas centrifuger, A8x Molekylær sigter, forsølvet og behandskede handsker. Fotografiske industri til fremstilling af film, x-ray film og fotografiske film og andre fotografiske materialer. Den electroplating industri bruges til sølv plating af elektroniske komponenter og andre kunsthåndværk, og bruges også som en forsølvet materiale for spejle og thermoses.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd