+86-757-8128-5193

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Ved hjælp af inkjet-udskrivning at opbygge intelligente Fleksible Hybrid kredsløb

Forskere fra universitetet i Barcelona har udviklet en bonding teknik til at bygge intelligente fleksible hybride kredsløb ved hjælp af en inkjet printer med sølv nanopartikler blæk.

Behovet for en hurtig endnu pålidelig og billig proces for at udvikle kredsløb, som også er med til at reducere miljøbelastningen af standard fabrikationsprocesser var grundlaget for udviklingen af bonding teknik. Forskere valgte nanopartikler af sølv for blæk, fordi det er alment tilgængelig og let at reproducere i stabil blæk. Mens sølv i sig selv er ikke billigt, det beløb, der anvendes i processen var lav nok til at holde omkostningerne i teknikken ned, siger forskerne.

Målet med projektet var at bruge det samme udstyr, mens udførelsen af standard siliciumbaseret fremstilling forbedring ved anvendelse inkjetudskrivning for kredsløbet og binding af spånerne. "Vi udviklede adskillige elektronisk kredsløb med inkjet print, og mange gange vi var nødt til at indsætte en overflade monteret enhed (SMD) chip til at nå de mål,” siger Javier Arres, et medlem af forskerholdet på universitetet i Barcelona. ”Vores tilgang var at bruge den samme maskine til binding, som blev anvendt til det trykte kredsløb.”

Hvordan de gjorde det

I bindingsteknik blev sølv blækdråber afsættes tæt på det overlappende område mellem SMD enheden puder og de trykte nederste ledende baner. Blækket derefter strømmet gennem grænsefladen ved kapillarvirkning. Dette arbejdede som en svamp som de små hulrum absorberet væsken tillader fluid at blive trukket op fra en overflade.

Sølv nanopartikel (AgNP) blæk har en høj elektrisk ledningsevne efter den termiske proces ved meget lave temperaturer, og forskere i stand til at danne en høj elektrisk ledende sammenkobling under processen. Forskere var i stand til at skabe en intelligent fleksibel hybrid kredsløb på papir, hvor forskellige SMD hvor samlet af AgNP blæk.

Udviklingen kunne få betydning for fremtidige ansøgninger. ”Vi tror på, at vores arbejde vil forbedre den eksisterende RF [radiofrekvens] tags, løft og fremme smart emballage, forbedre bærbare elektronik, fleksible elektronik, papir elektronik ... vores resultater gør os til at tro, at alt er muligt,” Arrese siger.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd